Fest på Åmot

posted in: Lansering | 0

operaÅmot Operagard er stolte for å være med i bokprosjektet Ryper på jakt som lanseres høsten 2015. Den 13. og 14. november 2015 lanserer vi boken sammen med forfatterene på Åmot Operagard. Vi by rpå konsert og middag. Mer info kommer senere. Se pdf av boken her.

Om bokprosektet:

Ryper på jakt er en jaktbok for jenter som Gunvor Røkholt Landmark og Mette Tharaldsen står bak. Ambisjon med boken er at den skal inspirere jenter til å gå på jakt så de kan skape sine egne tradisjoner og jaktminner. Den skal presentere flotte jaktopplevelser, tips til  hva man bør kjøpe inn av jaktutstyr, turmat, frokost og middager. Vi er opptatt av lokale tradisjoner,  råvarer og det lille ekstra som kan være både hyggelig og smart å tenke på. Målgruppen er først og fremst jenter som allerede jakter eller ønsker å begynne, men også gutter og jenter som gjerne vil at partneren skal introduseres til jakt.

Det finnes mange jaktbøker på markedet, men ingen av disse fokuserer på jenter og jakt. Ryper på jakt skal gjennomillustreres med fotografier fra ulike jaktturene i all slags vær,  i kjent og mer ukjent terreng. For forfatterne er det like spektakulært å gå på fasanjakt i skogen som å jakte på rein, hjort eller rype på snaufjellet.

Det har vist seg at det er stor interesse for dette med jenter og jakt. I løpet av kommende høst er forfatterne invitert til en rekke sammenhenger; møter, konferanser og tilstelninger, og vil basert på de avtalene som er gjort så langt, treffe ca 10.000 damer fra slutten av august og frem til desember. Avtaleboken er ikke full enda, så antallet kan bli høyere.

 

Når det gjelder annen form for oppmerksomhet, er forfatterne allerede blitt kontaktet av magasiner og aviser som ønsker å snakke om prosjektet. Dette er alt fra dagspresse, jakt og fiskeblader til interiørmagasiner.