Åmot Operagard 12-13 november

posted in: Lansering | 0

img_0656img_0651Vi skulle tilbake til Åmot Operagard for å lansere boken. Steinar og Yngve, vertskapet på garden,  hadde invitert oss over fjellet. Det skulle bli en reprise av kapitelet i boken. Ingrid Olava skulle ha konsert og vi skulle varme opp gjestene med fortellinger og opplesning fra boken. Med oss på turen var Grete Andreassen fra Covent Garden. Det var smekkfullt i operalåven. Folk satt overalt. De var invitert til konsert og til middag etterpå.

Før det hele var i gang, dukket plutselig en annen kjenning opp, Preben Moen fra Gloppen Hotell. Han hadde tatt turen for å se og for å bli inspirert.

Vi varmet opp etter beste evne – Ingrid Olava tok plass ved flygelet og publikum øste på med applauser og anerkjennelse gjennom hele konserten.

Det var dekket i alle rom både på låven og i Sveitservillaen. Menyen var kortreist og vellaget – også denne gangen av Christel som er kokken på Operagarden.

Det er ikke veldig vanskelig å bli kjent med folk i denne delen av landet. Alle kjenner hverandre og før vi rakk å sette oss var samtalen i gang. Volvo hadde tatt med seg gode kunder og det var mange blide ansikter da de så ”Volvoen vår” som stod parkert på tunet. Kvelden ble lang og innholdsrik og for oss full av hyggelige mennesker, gode historier og enda flere minner. Steinar og Yngve tipset oss om å legge turen til Våpenloftet, en jakt og fiskebutikk i Førde sentrum. Her traff vi verdens hyggeligste folk, og det som skulle være et ”hei-her-er-vi” besøk, ble til et besøk som varte i over 1 time.

img_0622fullsizerender

img_0657
img_0649 img_0659

img_0615