Alabama bukser
Alabama bukser
Dette er en veldig komfortabel bukse i bomull/polyester. Buksene er utstyrt med stretch på utvalgt steder, glidelås ventilering på buksens ytterkant og forsterkning nede. Kommer i fargene rødt/tobacco, gult/tobacco. Er du interessert i andre bukser fra Chevalier, ta kontakt med mette@rpj.no.
not rated kr 1,200kr 1,400 Velg alternativ
Avalon Quilt Coat
Avalon Quilt Coat
En lett quiltet jakke som fungerer som forsterkingsplagg like godt som ytterjakke. Finnes i brunt om marine. Er du interessert i andre jakker fra Chevalier, ta kontakt med mette@rpj.no.
not rated kr 2,300 Velg alternativ
Boken – Ryper på Jakt
Boken – Ryper på Jakt
Dette er en bok om jakt og fiske, men det er også en bok om alt det som kan bidra til å øke gleden og hyggen rundt jakt- og fisketurene. Jakt og fiske er så mye mer enn det å skyte et dyr eller få napp på kroken. Det er forberedelsene og ikke minst samværet med andre som deler de samme interessene. Det er felleskapet og samtalene til frokost, under lunsjene ute, de lange hyggelige middagene på kvelden, stemningen og roen, lyset og varmen fra bålet og peisen. Det er de gode historiene fra dagens tur eller tidligere turer. Det er gleden over det vakre i naturen og respekten for det å jakte og fiske. Det er andres og egne jaktopplevelser som har inspirert forfatterne. Boken presenterer jakt- og fisketurer i all slags vær og i kjent og ukjent terreng. For forfatterne er det like spektakulært å gå på fasanjakt i skogen som å jakte på rein, hjort eller rype på snaufjellet. I boken finner dere jakthistorier, sitater og anekdoter, menyer, oppskrifter og tips om utstyr og ikke minst, hvordan man kan sørge for små overraskelser og skape hyggelige minner. Denne boken er til alle dere jenter som jakter og fisker og til dere som har lyst til å begynne.
not rated kr 450 Kjøp
Gale Windblocker
Gale Windblocker
Denne fleecejakken er en av favorittene. Den har toveis glidelås i åpningen og flere smarte lommer. Kommer i brunt og grønt. Er du interessert i andre jakker fra Chevalier, ta kontakt med mette@rpj.no.
not rated kr 1,390 Velg alternativ
Oiler Quilt Lady Coat
Oiler Quilt Lady Coat
Dette er en elegant og sporty jakke i Vintage serien til Chevalier. Vintage plaggene har et skinnaktig ytre som passer like godt i byen som på tur. Er du interessert i andre jakker fra Chevalier, ta kontakt med mette@rpj.no.
not rated kr 2,990 Velg alternativ
Outland Gore-Tex Cap
Outland Gore-Tex Cap
Den perfekte jakt-capsen - vendbar topp og ørevarmere som kan brettes inn. Ønsker du andre capser fra Chevalier, ta kontakt, mette@rpj.no.
not rated kr 790 Kjøp
Pointer Pro Coat
Pointer Pro Coat
Vanntett og superlett jakke for all slags jakt. Toveis glidelås i åpningen med snøre nede og rundt livet. Ventilerende glidelåser under armene og mange praktiske lommer. Ta kontakt hvis du er interessert i andre jakker fra Chevalier, mette@rpj.no.
not rated kr 2,790 Velg alternativ
Pointer Pro jaktbukse
Pointer Pro jaktbukse
Dette er en Gore-Tex bukse med stretchfelter i baken og på knærne. Buksene er utstyrt med mange lommer og flere av lommene har magnetlås. Dette er en fantastisk god jaktbukse som egner seg for all slags jakt. Ta kontakt hvis du ønsker andre bukser fra Chevalier, mette@rpj.no.
not rated kr 2,590 Velg alternativ
Rifle Backpack 30L
Rifle Backpack 30L
Ryggsekk med innebygget våpen futteral som kan justeres i høyden eller fjernes. Det er et smidig remmer og et belte med plass til ammunisjon. Våpen futteralet har plass til våpen med kikkertsikte. Ta kontakt hvis du ønsker andre sekker eller bager fra Chevalier, mette@rpj.no.
not rated kr 1,190 Velg alternativ
Rough GTX Coat
Rough GTX Coat
Slitesterk Gore-Tex jakke med meshfor og hette. Mange smarte lommer, toveis glidelås og snor i midjen og nede  ved ankelen. Jakken har fem års garanti. Ta kontakt hvis du ønsker andre jakker fra Chevalier, mette@rpj.no.
not rated kr 5,390 Velg alternativ
Rough GTX Pant
Rough GTX Pant
Gore-Tex bukse med lett meshfor. Buksen har kraftige forsterkninger på framsiden og baksiden. Den er kroppsnært utformet med bøyde knær for maksimal rørlighet. Elastisk midje og mange smarte lommer - Buksen har fem års garanti. Ta kontakt hvis du ønsker andre bukser fra Chevalier, mette@rpj.no.
not rated kr 3,790 Velg alternativ
Rypebagger – selges i pakker på fire stykker
Rypebagger – selges i pakker på fire stykker
Praktiske bagger til jakt og utflukter som rommer masse. Kobber utside og mørkeblå inni. Selges i pakker med 4.
not rated kr 120 Kjøp