Alabama bukser
Alabama bukser
Dette er en veldig komfortabel bukse i bomull/polyester. Buksene er utstyrt med stretch på utvalgt steder, glidelås ventilering på buksens ytterkant og forsterkning nede. Kommer i fargene rødt/tobacco, gult/tobacco. Er du interessert i andre bukser fra Chevalier, ta kontakt med mette@rpj.no.
not rated kr 1,200kr 1,400 Velg alternativ
Avalon Quilt Coat
Avalon Quilt Coat
En lett quiltet jakke som fungerer som forsterkingsplagg like godt som ytterjakke. Finnes i brunt om marine. Er du interessert i andre jakker fra Chevalier, ta kontakt med mette@rpj.no.
not rated kr 2,300 Velg alternativ
Gale Windblocker
Gale Windblocker
Denne fleecejakken er en av favorittene. Den har toveis glidelås i åpningen og flere smarte lommer. Kommer i brunt og grønt. Er du interessert i andre jakker fra Chevalier, ta kontakt med mette@rpj.no.
not rated kr 1,390 Velg alternativ
Oiler Quilt Lady Coat
Oiler Quilt Lady Coat
Dette er en elegant og sporty jakke i Vintage serien til Chevalier. Vintage plaggene har et skinnaktig ytre som passer like godt i byen som på tur. Er du interessert i andre jakker fra Chevalier, ta kontakt med mette@rpj.no.
not rated kr 2,990 Velg alternativ
Pointer Pro jaktbukse
Pointer Pro jaktbukse
Dette er en Gore-Tex bukse med stretchfelter i baken og på knærne. Buksene er utstyrt med mange lommer og flere av lommene har magnetlås. Dette er en fantastisk god jaktbukse som egner seg for all slags jakt. Ta kontakt hvis du ønsker andre bukser fra Chevalier, mette@rpj.no.
not rated kr 2,590 Velg alternativ
Vintage Cap Faux-Leather
Vintage Cap Faux-Leather
Praktisk og kul caps som bare blir finere jo mer den slites. Er du interessert i andre caps fra Chevalier, ta kontakt, mette@rpj.no.
not rated kr 440 Velg alternativ
Vintage nikkers
Vintage nikkers
Dette er en nikkers i Vintage serien med skinnaktig overflate, stretch og mange praktiske lommer. Disse produktene blir bare penere jo mer de brukes. Ikke vanntett. Denne kvaliteten finnes også i skjørt. Er du interessert i flere produkter fra Vintage serien, ta kontakt, mette@rpj.no.
not rated kr 1,590 Velg alternativ
Vintage Stretch bukse
Vintage Stretch bukse
Dette er bukser i Vintageserien med skinnaktig overflate, stretch og mange praktiske lommer. Disse produktene blir penere jo mer de brukes. Ikke vanntett. Er du interessert i flere produkter i Vintage serien til Chevalier, ta kontakt med mette@rpj.no.
not rated kr 1,690 Velg alternativ