IMG_0778

Inspirasjonsbok 

Det hele startet med «Ryper på jakt». En inspirasjonsbok for alle jenter som liker tanken på å jakte og fiske. Boken er en vandring i jakt- og fiskehistorier, og hvordan disse turene ble til uforglemmelige opplevelser, og en vandring i tradisjoner, mat og de vakreste kulturlandskap.

Boken er fortsatt en inspirasjon for mange, og i forlengelsen av lanseringen, er nye naturopplevelser og jakthistorier noe av det «Ryper på jakt» ønsker å formidle.

 

 Norge – natur, kortreist mat og lokale mattradisjoner

Jakt byr alltid på en flott naturopplevelse, uansett vær og hvor man jakter. Det handler om å forstå naturen, vise respekt for dyret og mestre våpenet. Jakt er kortreist, sunn mat, og en verden full av lokale mat- og jakttradisjoner.

Norge har mye å by på når det gjelder dette. Bilder, film og bøker kan gi flotte inntrykk, men å få oppleve det selv, er noe helt annet, og det er dette «Ryper på jakt» ønsker å bidra til.

 

Alle jaktklær som selges i butikken kommer fra Chevalier. Det er bare et lite utvalg som er avbildet her, men jeg kan skaffe hele kolleksjonen. For mer informasjon, se chevalier.se, eller ta kontakt.

Følg «Ryper på jakt» på denne nettsiden, på Facebook og Instagram. Tilbakemeldinger og spørsmål kan gjerne sendes til mette@rpj.no.